​Isolering og energioptimering​ for private og erhverv

Hos V. Lauridsen Totalbyg tilbyder vi alle former for isolering til såvel private kunder som til erhvervskunder i blandt andet Herlev, Søborg, Skovlunde og Ballerup.​

Vi tilbyder blandt andet isolering af: ​

  • Ved nybyggeri
  • Efterisolering
  • Af lofter
  • Af ydervægge og facader
  • Hulmursisolering

Få luft i budgettet med en isolering

Uden den rigtige isolering kan din bolig være en pengesluger, uden at du er klar over det. Vi kan gennemgå din bolig sammen med dig og se, hvor den kan optimeres i forhold til isoleringen. På den måde er du garanteret, at intet bliver overset, og at alt bliver tjekket igennem ordentligt.

Med en energioptimering af boligen er det ikke blot muligt at spare penge på varmeregningen. Med den rigtige isolering vil du i løbet af kort tid også mærke, hvordan indeklimaet bliver forbedret, ligesom en ordentlig efterisolering også er med til at nedsætte boligens CO2-udslip.​

​Vi har stor erfaring på området

Skal din bolig isoleres, er vi den helt rette samarbejdspartner. Med vores store erfaring og høje ekspertise er du garanteret et kvalitetsbevidst resultat.

​Vi udfører altid vores arbejde efter vores kunders ønsker og behov, ligesom vi selvfølgelig efterkommer alle regler og lovkrav.

Kontakt os

Har I spørgsmål er i velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi ringe dig op hurtigst muligt. I er også velkommen til at ringe på tlf.: +45 44 94 34 12 eller skrive til vores mail info@vlt-byg.dk.