V. Lauridsen Totalbyg

Tømrer- og entreprenørfirma

Vinduesmarkiser

Når det handler om lys i hjemmet, er der ikke noget, der slår det naturlige sollys. Har man store øst- eller sydvendte vinduer, hvor der kommer meget sollys ind, kan der dog komme så meget lys ind, at det bliver til gene. Vil man dette problem til livs, kan en vinduesmarkise være det rigtige valg. 

Med en vinduesmarkise slipper du nemlig for sollyset, når der er for meget af det og kan lukke det ind, når du ønsker det. Vi har hos V. Lauridsen Totalbyg stor erfaring med vinduesmarkiser, og vi kan tilbyde vinduesmarkiser i mange forskellige former og farver, der passer til næsten ethvert hjem og alle behov. 

Hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med vejledning omkring, hvilken vinduesmarkise du skal vælge. Vi udfører opgaver i det meste af Storkøbenhavn og kører ofte til opgaver i Herlev, Ballerup og Søborg.

Vi klarer vinduesmarkiser og meget andet

Hos V. Lauridsen kan vi godt lide at kalde os selv ”mere end bare et tømrerfirma”. Det gør vi, fordi vi altid forsøger at levere arbejde af højeste kvalitet og med et højt serviceniveau. Det betyder, at vi hjælper dig gennem processen med køb, bestilling og opsætning af vinduesmarkiser.

Kontakt os for mere information om markiser

Er du lidt træt af for meget sollys i stuen, er vinduesmarkiser det rigtige valg. Vil du høre mere om vinduesmarkiser og hvad vi kan gøre for dig, kan du ringe til os på telefon 44 94 34 12

★★★★★ ​​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på Anmeld Håndværker​

Det siger kunderne

Indhent et uforpligtende tilbud​

Udfyld nedenstående formular, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. 

Vi vender retur hurtigst muligt.​

Du er også altid velkommen til at ringe på 44 94 34 12

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

​​V. Lauridsen Totalbyg

CVR: 71284328​

KONTAKT OS

​Telefon: 44 94 34 12

E-mail: info@vlt-byg.dk 

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 29 anmeldelser på Anmeld Håndværker​