V. Lauridsen Totalbyg tilbyder alle former for markiser til kunder i Ballerup, Egedal, Skovlunde og resten af København og Nordsjælland

​Markiser i stærke materialer

Normalt leveres vores markiser i natureloxeret aluminium. Visse modeller kan lakeres i farver efter ønske, så de matcher de omkringliggende bygningsdele. Vi har dog udvalgt nogle få flotte standardtyper, der gør det muligt at tage markisen hjem, og sætte den op inden grillen tændes senere på aftenen.

​Mange muligheder for nyt og fornyelse

Automatiseringen er også kommet til markisebranchen. Alt kan derfor leveres mere eller mindre automatiseret alt efter behov, og det beløb som man ønsker at anvende. Har du en ældre markise i god stand, kan vi tilbyde en ny forfriskende dug samt en verden af komponenter for automatisering. Måske ville blot et køb af vores rengøringssæt live op på den ældre markise.

​Markiser med garanti

Med vores mangeårige erfaring og høje ekspertise inden for området, kan vi garantere, at hvis vores markiser monteres korrekt og derefter anvendes korrekt, så holder de mekaniske dele, herunder beslag, i mere end 15 år.

Derfor giver vi 15 års garanti på alle vitale dele på markiser fra LUNEX. Derudover giver vi fem års garanti på motorer, såfremt der er monteret automatik på markisen.