Om os

V. Lauridsen Totalbyg er et snedker- og tømrerfirma, som har en historie, der rækker tilbage til 1982. Vores snedker- og tømrerfirma blev oprindeligt etableret af Tømrer Verner Lauridsen som enkeltmandsfirma, men allerede året efter overgik den til selskabsform som følge af stor vækst.

Vi består af et stærkt hold af ca. 7 svende, 3 lærlinge og Mester og kone, Carsten og Jeanet.
Vores svende har været i virksomheden længe, flere af dem i 20-30 år.

En familievirksomhed

V. Lauridsen Totalbyg oplevede en god og stabil vækst op gennem 1980’erne. Søn af Verner Lauridsen, Carsten Lauridsen, trådte desuden ind i firmaet i løbet af denne periode. Her blev Carsten Lauridsen først uddannet tømrer, efterfølgende bygningskonstruktør og sidenhen uddannet energivejleder.

I starten af 1990’erne blev de første skridt taget til et generationsskifte i virksomheden, og i 1992 overtog Carsten Lauridsen virksomheden. I løbet af de næste år trappede Verner Lauridsen langsomt sine aktiviteter som tømrer ned, og i slutningen af 1990’erne var det Carsten Lauridsen alene, som stod for den daglige ledelse og drift. ​

Fortsat vækst i lokalsamfundet

Siden overtagelsen har tømrer- og snedkerfirmaet oplevet fortsat vækst. Selvom vi har adresse i Herlev, kører vi til opgaver i hele Københavnsområdet og varetager blandt andet mange opgaver i og omkring Herlev, Søborg & Ballerup.

Tømrer Carsten Lauridsen har desuden valgt at investere en del kræfter i lokalsamfundet og er valgt som formand for Herlev Håndværkerforening.

Derudover er V. Lauridsen Totalbyg sponsor for Team Herlev, der støtter eliteidrætten i byen.​

Tømrerarbejde med garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket desuden er din garanti for et altid kvalitetssikkert tømrerarbejde, da vi dermed er dækket af garantiordningen.​ Igennem en længere årrække har V. Lauridsen Totalbyg også haft en underafdeling, der specialiserer sig i renovering af døre og køkkener.

I 2008 udvidede vores snedker- og tømrerfirma med en markiseafdeling.

Søger du et tømrerfirma, der vægter kvalitet, seriøsitet og et solidt håndværk som det højeste, så er du velkommen til at kontakte os. ​

Tømrerfirma - Herlev