​Renovering af døre i Herlev, Søborg & Ballerup

Vores døre er udsat for mere, end vi normalt går og tror. Det er helt normalt og forståeligt, når vores døre med tiden kommer til at se triste og matte ud.

Der kan komme ridser, huller og revner i overfladen. Det kan ødelægge meget, når ens døre ikke længere er flotte, men vi lader dem ofte være, fordi det er for dyrt og besværligt at skifte dem ud. Det er her, at vores renovering af døre med PORTAS kan være det oplagte valg.

​Renovering med PORTAS

PORTAS er kunststofbeklædning, som kan gøre en dør så god som ny igen. Beklædningen leverer i mange farver og naturtro imiterede materialer, hvilket gør, at PORTAS ser meget naturligt ud. Med PORTAS er der desuden over 50 muligheder for renovering af døre, hvilket gør det muligt at renovere alle slags døre, heriblandt glatte døre, glasdøre, polstrede døre eller noget helt fjerde.​

PORTAS kan desuden bruges til andet, som fx trapperenovering. Trapperenovering foregår ved, at der lægges ny belægning på trapper, reposer eller andet.

Kontakt os for mere info om renovering af døre eller trapperenovering

Hos V. Lauridsen Totalbyg ApS har vi stor erfaring indenfor trapperenovering og renovering af døre med PORTAS. Kunne dine døre eller dine trapper godt bruge en kærlig hånd, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os på telefon 44 94 34 12 for at høre mere om mulighederne med PORTAS.

Nye vinduer og døre