Tage og terrasser

Nyt tag

Et utæt eller beskadiget tag kan få enorme konsekvenser for både tagkonstruktion, undertag, murværk og lignende. Vi udfører alle tage, både eternit, stål, tegl og naturskifre, der udføres af professionelle fagmænd og sikrer dit hus mod vind og vejr, fugt og utætheder.

Med 40 års erfaring i tømrer- og entreprenørbranchen kan vi udføre nyt tag, der vil få dit hus til at fremstå nyt og flot. Vi udfører alle typer tage og kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, der er tilpasset dit hus og de ønsker, du måtte have.

Der findes mange forskellige muligheder, afhængig af jeres ønsker og behov, økonomi og husets konstruktion.

Vi tager os god tid til at rådgive jer både om materialer og om de nye muligheder og fordele, som et nyt tag kan give. Måske kan et par ovenlysvinduer, en lystunnel, en ny kvist eller en tagterrasse give jeres bolig et helt nyt liv. Vi hjælper jer med at finde de rigtige løsninger. Vi kommer gerne på uforpligtende besøg og vurderer tagets tilstand.

Terrasser

Vi har udført mange fantastiske terrasser og udemøbler, og de fleste er udført i ædelt træ, men vi laver dem også i trykimprægneret træ og komposit.