Tagrenovering & nyt tag i Gentofte, Herlev, Søborg, Ballerup, Skovlunde & omegn

Hos V. Lauridsen Totalbyg er nyt tag og tagrenovering et af vores specialer

Vi har derfor også gjort tagrenovering og lægning af nyt tag til et af vores primære fokusområder. Vi udfører professionelt tagarbejde for såvel private kunder som for virksomheder og boligforeninger i blandt andet Herlev, Søborg, Ballerup, Skovlund og omegn.

Vi udfører blandt andet følgende tagarbejde:

  • Lægning af nyt tag
  • Udnyttelse af tagetage
  • Renovering af tag
  • Kvistearbejde
  • Ovenlysvinduer
  • Tagtjek
  • Forsikringsskader

Tagrenovering eller udskiftning af tag?

Et tag er oftest den mest udsatte del på den udvendige klimaskærm og skal både tage imod, vind, regn, sol og nedfaldende blade og andet grønt. Det er derfor vigtigt at gennemgå taget for fejl og mangler og eventuelt foretage en tagrenovering eller udskiftning, såfremt det er nødvendigt. Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til en tagreparation eller en udskiftning til et helt nyt tag, så kan du tage vores tagfirma med på råd. Vi kommer gerne ud og foretager et tagtjek og giver vores vurdering af taget.

Har du et ældre tag, kan det i de fleste tilfælde bedst betale sig at få et nyt tag, da det på længere sigt vil være en mere omkostningstung affære at renovere det, hvis det blot skal udskiftes få år efter.​

Hvad koster et nyt tag eller tagrenovering?

Har du brug for et nyt tag eller en tagrenovering i Gentofte, Søborg, Herlev, Ballerup og Skovlunde? Ønsker du et pris på tagarbejdet? Du kan kontakte os ved at ringe ind til vores telefon på 44 94 34 12 eller ved at skrive en mail til info@vlt-byg.dk? Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular her. Vi tilbyder altid et uforpligtende tagtjek.