Tilbygning i Herlev, Ballerup, Søborg, Skovlunde og omegnen

 

Alle former for tilbygninger

Ønsker I en tilbygning i Herlev, Ballerup, Søborg, Skovlunde eller omkring liggende områder, da familien er blevet for stor og pladsen for trang? Ønsker I at forlænge de lune sommeraftener med en hyggelig udestue? Skal bilen have nyt tag over hovedet? En tilbygning giver en verden af muligheder, og vi kan hjælpe dig med alle former for tilbygninger.

Vi hos V. Lauridsen Totalbyg har mange års erfaringer med tilbygninger. Vores erfarne team af tømrer, sikre at du for et slutsprodukt du er tilfreds med. Så hvis du søger et profesionel tømrerfirma, til hjælp med tilbygning i Søborg, Herlev, Ballerup, Skovlunde og omegn, så er du kommet til det rette sted.

Vi udfører blandt andet:

  • Garager og carporte
  • Udestuer
  • Udvidelse af køkkener, bad og ekstra rum
  • Terrasser
  • Værksteder og skure
  • Indgangspartier
  • Ny fløj på boligen
  • Og andre former for tilbygning.​

Vi bygger i alle materialer.​

Håndværk i højeste kvalitet

Vi leverer altid et stærkt håndværk i højeste kvalitet, og vi varetager alle typer opgaver – store som små. Vi udfører tilbygninger som hovedentreprise og kan stå for alt fra den første ide og rådgivning, til den nye tilbygning står klar til brug.​

​Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret kvalitet frem for alt. Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed, hvorfor vi også altid sørger for en god og tæt dialog igennem hele processen.

På den måde er du garanteret, at der ikke opstår misforståelser med hensyn til det æstetiske udseende, materialevalg eller pris og samtidig sikret, at tilbygningen opfylder alle dine ønsker, krav og behov.

Kontakt os

Har du brug for hjælp med tilbygning i Søborg, Herlev, Ballerup og Skovlunde? Så står V. Lauridsen Totalbyg til rådighed. I er velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 44 94 34 12 eller skrive til vores mail info@vlt-byg.dk. I er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så tager vi direkte kontakt til dig hurtigst muligt.