Vi er hos V. Lauridsen Totalbyg erfarne og kvalitetsbevidste tømrere og entreprenører

Vores virksomhed har eksisteret siden 1981, og fra dengang til i dag har kvaliteten været vores vigtigste fokuspunkt. Vi hævder at være ”mere end bare et tømrerfirma”, fordi vi søger at gøre noget ekstra for kunden. Det betyder, at vi udfører alle opgaver, store som små, og altid har servicen og kvaliteten i højsædet. Blandt andet kan vi være behjælpelige med nye døre og vinduer til dit hus.

​Nye vinduer og døre?

Nye vinduer og døre kan gøre en stor forskel for et hus og ved at vælge de rigtige, så kan de gøre underværker for en kedelig eller blot gammel facade. Vi kan tilbyde døre og vinduer til både almindelige huse, højhuse, sommerhuse og meget mere. Blandt vores leverandører af rationel og idealcombi.dk, da det er disse leverandører, der lever op til vores krav om kvalitet.

Hvis du skal have nye døre og vinduer til dit hus, kan du roligt vælge os. Vi vil helst stå for at bestille hos leverandørerne for dig, sådan at vi får de sikre mål. Derudover er det, når vi bestiller, også leverandøren og ikke dig, der betaler, hvis noget går galt.

​Mere information om vinduer og døre

Skal du have nye døre og vinduer eller vil du blot høre, hvad vi kan gøre for dig, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 44 94 34 12. Vi udfører opgaver over hele Storkøbenhavn og kører ofte til opgaver i Herlev, Ballerup og Søborg.