​Virksomheder og boligforeninger

Udover at betjene ejere af private boliger servicerer V. Lauridsen Totalbyg en række forskellige kunder, herunder virksomheder, boligforeninger, andelsboligforeninger, ejerforeninger og lignende. Derudover betjener vi også en række kommuner med arbejde, som udføres på offentlige institutioner og lignende.

Solid erfaring

Med solid erfaring og stort branchekendskab kan du være sikker på, at vi altid udfører alle opgaver i særdeles tilfredsstillende håndværksmæssig kvalitet. Vores viden og rådgivning stiller vi naturligvis til rådighed for alle vores kunder.

Fra opgave til opgave

Typisk løser vi mange opgaver i forbindelse med tilbygning, ombygning og renovering. Sammen med kunden afklarer vi de aktuelle ønsker og behov, og skaber præcis de rammer, som er nødvendige for et tilfredsstillende resultat.​

V. Lauridsen Totalbyg indgår sammen med arkitekter og ingeniører i et samarbejde, som tilbyder professionel indretning specielt til erhvervsvirksomheder.

Mulighed for fast samarbejde

V. Lauridsen Totalbyg kan desuden også tilbyde faste samarbejdsaftaler. Det betyder, at din virksomhed, boligforening eller lignende kan få hurtig service fra V. Lauridsen Totalbyg, og få løst opgaverne med kort varsel.​

Vi betjener allerede en lang række kunder med faste aftaler, herunder blandt andet IT-Universitet i København.